TotalAuto’s Strategi

TotalAuto stræber efter gennemsigtighed i processerne, og vil være en loyal partner for både bilejere og autoværksteder.

Hvorfor Totalauto?

TotalAuto ønsker at være en fair samarbejdspartner for både bilejere og autoværksteder. Vi mener det er muligt at skabe et tillidsforhold, som kan tilgodese begge parter. Vores ønske er at skabe gennemsigtighed i processerne, og udnytte ledige værkstedstimer til økonomisk fordel for både bilejere, men også autoværksteder.

TotalAutos samarbejdspartnere, er aktive når det giver mening for dem, og inaktive, når deres kalendere er fulde. Derfor vil man i perioder opleve nogle værksteder være mere aktive og tilgængelige end andre. Vores koncept ønsker i sin enkelthed at udnytte ledighed på værkstederne til at få udført nøje udspecificerede opgaver til en lavere pris end normalt. Det er derfor vigtigt at forstå, at vi har fokus på at disponere over ledige værkstedstimer, og der er således ikke tale om fast nedsættelse af værkstedspriserne. De tilbud som vi får igennem på vores kunders vegne vil altid være her og nu priser hvor tilbudet har begrænset varighed.

Garanti og sikkerhed

Totalauto har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, og vi sikrer løbende kvalitetskontrol. Du kan derfor trygt gøre brug af vores tilknyttede værksteder. Via TotalAuto opnår du 3 års garanti på udført arbejde, samt 3 års garanti på anvendte reservedele.

Ved brug af vores TotalAutos platform, vil vi være din garant for veludført arbejde. Enhver betaling foregår direkte via platformen, og pengene frigøres først, når arbejdet er udført i henhold til beskrivelsen i tilbuddet. Alle TotalAutos værksteder, har adgang til nødvendige data for korrekt udført service og reparation.


Om platformen TotalAuto

TotalAuto er opstået efter et ønske om at skabe det bedste match mellem bilejere og værksteder. De bedste oplevelser med værksteder finder sted, når forventningerne er vel afstemt. Derfor er det TotalAutos fornemste opgave at sikre en korrekt arbejdsbeskrivelse af det ønskede arbejde, og dernæst at formulere et tilbud der passer til den enkelte kundes ønsker og økonomi. Når dette er accepteret vil platformens unikke auktion sikre bilejeren den bedste "her og nu" pris på det ønskede arbejde.

TotalAuto har ingen interesse i at undergrave værkstedernes normale timepriser. Vores udgangspunkt er derfor alene at udnytte ledige timer hos værkstederne, og den vej igennem at sikre værkstederne indtjening, samtidig med at TotalAuto's kunder opnår betydelige rabatter på reparation. Det er derfor væsentligt at pointere, at givne tilbud har en begrænset gyldighed, og hvis aftalt tid med værkstedet annulleres, så bortfalder tilbuddet.

Kontakt TotalAuto allerede i dag

Vi kan kontaktes via formularen på kontakt os fanen, eller på nedenstående mail eller telefon i kundeservice åbningstid alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 17.00
+45 3510 4040info@totalauto.dk
Teamet bag TotalAuto

Tarik Sette

Kundechef & Driftsansvarlig

Kaare Kaaber

Administrerende direktør & Partner

Mads Pedersen

Chef mekaniker & Teknisk ansvarlig