TotalAuto’s Strategi

Vi stræber efter gennemsigtighed i processerne, og vil være en loyal partner for både bilejere og autoværksteder.

Hvorfor Totalauto?

Totalauto ønsker at være en fair samarbejdspartner for både bilejere og autoværksteder. Vi mener det er muligt at skabe et tillidsforhold, som kan tilgodese begge parter. Vores ønske er at skabe gennemsigtighed i processerne, og udnytte ledige værkstedstimer til økonomisk fordel for både bilejere, men også værksteder.

Ledige værkstedstimer koster værkstederne mange penge. I situationer med ledighed vil mange værksteder hellere gå ned i timeløn og have begrænset fortjeneste, end slet ingen indtjening. Herudover har nogle værksteder et så indgående indsigt i specifikke specialområder, at de kan udføre opgaverne hurtigere end normeret tid.

Totalautos samarbejdspartnere, er aktive når det giver mening for dem, og inaktive, når deres kalendere er fulde. Derfor vil man i perioder opleve nogle værksteder være mere aktive og tilgængelige end andre. Vores koncept ønsker i sin enkelthed at udnytte ledighed på værkstederne til at få udført nøje udspecificerede opgaver til en lavere pris end normalt. Det er derfor vigtigt at forstå, at vi har fokus disponere over ledige værkstedstimer, og der er således ikke tale om fast nedsættelse af værkstedspriserne. De tilbud som vi får igennem på vores kunders vegne vil altid være her og nu priser hvor tilbudet har begrænset varihed.

Garanti og sikkerhed

Totalauto har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, og vi sikrer løbende kvalitetskontrol. Du kan derfor trygt gøre brug af vores tilknyttede værksteder. Via Totalauto opnår du 3 års garanti på udført arbejde, samt 3 års garanti på anvendte reservedele.

Ved brug af vores service, vil vi være din garant for veludført arbejde. Enhver betaling foregår direkte via sitet, og pengene frigøres først, når arbejdet er udført i henhold til beskrivelsen i tilbuddet. Alle totalauto’s værksteder, har adgang til nødvendige data for korrekt udført service og reparation.

Om TotalAuto

Totalauto er opstået efter et ønske om at skabe det bedste match mellem bilejere og værksteder. De bedste oplevelser med værksteder finder sted, når forventningerne er vel afstemt. Derfor er det vores fornemste opgave at sikre en korrekt arbejdsbeskrivelse af det ønskede arbejde, og dernæst at formulere et tilbud der passer til den enkelte kundes ønsker og økonomi. Når dette er accepteret vil vi gennem vores unikke auktion, sikre dig som bilejer den bedste "her og nu" pris på det ønskede arbejde.

Vi har ingen interesse i at undergrave værkstedernes normale timepriser. Vores udgangspunkt er derfor alene at udnytte ledige timer hos værkstederne, og den vej igennem at sikre værkstederne indtjening, samtidig med at Totalauto's kunder opnår betydelige rabatter på reparation. Det er derfor væsentligt at pointere, at  vores tilbud har en begrænset gyldighed, og hvis aftalt tid med værkstedet annulleres, så bortfalder tilbuddet.

Kontakt os allerede i dag

Vi kan kontaktes via formularen på kontakt os fanen, eller på nedenstående mail eller telefon i kundeservice åbningstid alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 17.00
+45 3510 4040info@totalauto.dk
Teamet bag TotalAuto

Tarik Sette

Kundechef & Drift ansvarlig

Kaare Kaaber

Administrerende direktør & Partner

Mads Pedersen

Chef mekaniker & Teknisk ansvarlig