Sådan fungerer vores platform

Nedenfor ser du en kort beskrivelse af de nødvendige steps for at oprette din bil i TotalAuto, og hurtigt modtage et tilbud på din næste autoreparationen

Video animation af fordelene ved TotalAuto

Denne video beskriver fordelene ved at bruge TotalAuto, bl.a. ved at tilbyde den bedst mulige pris, sikre et højt serviceniveau og hurtig autoreparation af fejl og mangler..

Video animation af hvorledes TotalAuto fungere

Denne videoanimation illustrerer hele processen fra du opretter din profil, til du opnår et tilbud, og endeligt opnår markedets skarpeste pris på din autoreparation.

Registrer dit køretøj, beskriv opgaven og opret en profil

Du skal oprette en profil for at kunne bruge vores platform, og dernæst skal du registrere det eller de køretøjer du ønsker at tilknytte profilen. Du kan herefter hurtigt tilgå opgaveoprettelse, og vælge den / de kategorier som forespørgslen vedrør. Herefter beskrives de fejl, som ønskes udbedret. Du får desuden mulighed for at afkrydse hvilke parametre du vægter højest, pris, lejebil, hasteudført arbejde osv.

Har du allerede været til syn eller service, og fået en beskrivelse af de fejl der ønskes udbedret, vil det være en god idé at vedhæfte fejloversigten eller det allerede indhentede tilbud, så vores mekanikere kan sikre at det tilbud du modtager fra os, er så konkret som muligt.
Få tilbud

Du modtager et tilbud på opgaven, og efterfølgende udfordrer TotalAuto markedet via vores auktion, for at opnå den bedste pris

Når vores dygtige fagfolk har vurderet opgaven udarbejdes et tilbud ud fra de ønsker og krav der er beskrevet i opgaveoprettelse og måske uddybet med en efterfølgende telefonsamtale. Hvis du ønsker at udfordre det fremsendte tilbud kan vi udfordre det via vores helt unikke opgaveauktion. Auktionen fungere således at det fremsendte tilbud på markedsprisen for autoreparationen også bliver max prisen for auktionen. Auktionen starter ved den absolutte minimumspris vores autoværksteder kan løse opgaven / opgaverne for og derefter øges prisen indenfor 30 sekunder indtil det første autoværksted byder på opgaven og derved vinder den. TotalAuto garanterer at autoreparationen på den / de specificerede opgaver ikke overstiger den max pris / markedspris vi har sat.
Få tilbud

Fordele ved TotalAuto

  • Som bilejer kan du komme i forbindelse med en fagmand, der med afsæt i dine konkrete ønsker, strikker det bedste tilbud sammen.
  • Tilbuddet vil tage højde for særlige ønsker såsom, ”billigst muligt”, ”hurtigst muligt” og særlige ønsker til delenes originalitet.
  • TotalAuto udarbejder et initialt tilbud med afsæt i normprisen for det område du befinder i.
  • Herefter afprøve vi at opnå en endnu bedre pris på opgaven, igennem vores unikke opgaveauktion.
Få tilbud

Sådan fungerer vores platform

Nedenfor ser du en kort beskrivelse af de nødvendige steps for at oprette din bil, og hurtigt modtage det ønskede tilbud på en autoreparation fra TotalAuto

Trin 1 – Registrer dig og din bil

Når du har registreret din bil, kan du gå direkte til step 2 og oprette en specifik opgave du ønsker tilbud på. Du kan altid gå tilbage og se historik på tidligere reparationer, og den vej igennem dokumentere løbende vedligeholdelse af din bil.

Trin 2 – Opret forespørgsel på specifikke reparationer

Beskriv for os, hvilken defekt du ønsker udbedret, eller vedhæft en synsrapport eller servicemeddelelse fra dit serviceværksted, og vi vil beregne et konkret tilbud til dig, baseret på lokale priser. Du kan bruge vores tilbud til at trykprøve markedet

Trin 3 – Via vores auktion opnår TotalAuto den bedste pris på opgaven

Overlad det til os at skaffe dig den bedste pris på det tilbud vi allerede har givet dig, ved at sætte opgaven i udbud blandt vores samarbejdsværkstder. Værksteder med ledig tid i kalenderen, vil byde på opgaven, hvis de er villige til at udføre den til lavere takst end normalt
Få tilbud