Aircondition Service

Få tilbud på din næste autoreparation

Gå til opgaveoprettelse
Du er få skridt fra at modtage et godt tilbud

Har man først kørt en bil med aircondition, så forstår man nytteværdien af et velfungerende ac eller klimaanlæg. Bilensafkølingssystem kan have forskellig betegnelse afhængigt af hvilket system der er tale om, og hvilken betjening der er tilsluttet anlægget.

Enten betegnes systemet ac-anlæg eller klimaanlæg, men begge dele referer til det samme, altså bilens kabine afkølings og frisklufts system.

Et velfungerende airconditionsystem har stor betydning på indeklimaet i bilen, samt køretøjets brændstoføkonomi.

 

Priser på Airconditon service og reparation

 

Alle airconditionanlæg skal serviceres. Et aircon service er oftest ikke særlig dyrt, men den endelige aircondition service pris afhænger af hvilket system bilen er udstyret med. De gamle systemer også kaldetR134a koster afhængigt af bilmodel mellem 600-1000kr og det nye system som findes på de fleste biler fra 2017 og frem betegnes R1234yf ligger prismæssigt fra 800-1300 kr. afhængigt af bilmodel.

Mange autoværksteder opererer løbende med airconservice kampagner, hvor der er mange penge at spare på at kombinere bilservice og aircon service.

 

Vedligehold din aircondition eller klimaanlæg

 

Det anbefales at man servicerer sin aircondition ellerklimaanlæg minimum hvert andet år, eller hvis man oplever mislyde eller nedsatafkølingsevne. Det er vigtigt at holde systemet vedlige såvel sommer som vinter.

TotalAuto samarbejder med en lang række værksteder, dertilbyder service af airconditionanlægget. Når du får korrekt service på dit airconditionanlæg i bilen, vil det være billigere i det lange løb.

God aircondition service forlænger nemlig både holdbarheden og køleevnen.

Et service består af trykprøvning af systemet, aftapning afkølemiddel og olie, samt påfyldning af kølemiddel indeholdende sporevæske, samtolie på kompressoren. Afhængigt af bilens størrelse og kapacitet kan mængderne der er ret kostbare variere fra bilmodel til bilmodel.

 

Manglende vedligeholdelse af bilens airconditionanlægbetyder typisk forringet holdbarhed, nedsættelse af kølekraft, samt en dårligere driftsøkonomi.

TotalAutos samarbejdsværksteder sørger altid for korrektafmålt mængde kølemiddel, hvilket sparer på bilens hestekræfter, så din bilsmotor kan yde mere.

Med aircondition service via TotalAuto får du den korrektejustering af dit anlæg udført af et professionelt team af mekanikere og med 3års garanti.

Vi anbefaler at man altid udskifter kabine/pollenfiltersamtidig, så man opnår optimal filtrering af luften i bilen. Et aktivtkulfilter er oftest dyrere, men giver det bedste resultat.

Kontakt os allerede i dag, og indhent et godt tilbud på service af dit aircondition anlæg

 

 

 

 

Populære services

Nedenfor ses de mest populære kategorier benyttet af vores kunder.