Bilpleje og Autoklargøring

Få tilbud på din næste autoreparation

Gå til opgaveoprettelse
Du er få skridt fra at modtage et godt tilbud

Vi har alle prøvet at rengøre vores bil, og oplevet hvilkenforskel det gør for køreglæden efterfølgende. Forestil dig så at det samme så er gjort af en professionel, som er væsentlig mere grundig og som forstår produkterneindgående. Forskellen er ikke til at tage fejl af, og resultaterne taler ofte for sig selv.

En dygtig klargøringsmand, kan udrette mirakler og forvandleen mishandlet bil, til en præsentabel bil, med væsentlig højere gensalgsværdi.

TotalAuto anbefaler jævnlig klargøring af bilen, og med brug af de rette produkter på de rette flader, vedligeholder man bilen sund og frisk i længere tid. I dag er alle produkter som klargøringsmanden bruger, nøjeudvalgt til at gøre en forskel på de helt rigtige steder. En ting er produkter der bruges i processen med afrensning af bilen. De er nøje udvalgt til at værne om overfladen de anvendes på. Noget andet er produkter der er nøje udvalgte til at beskytte overflader mod slitage.

Keramisk coating – Effektiv lakforsegling

 

Lak forsegling og Coating er en form for beskyttelse af bilens ydre mod vejrpåvirkninger. Sol, nedbør og andre vejrrelateredepåvirkninger sætter deres tydelige spor på bilens ydre. Ofte oplever man en helt anden bil der kommer ud af bilvasken, end den der kørte ind.

En god lakforsegling sikrer overfladen mod skadeligpåvirkning. Forseglingen fungerer som en hinde der lægger sig ovenpåoverfladen, og forhindrer skader på overfladen.

Med tiden er der udviklet bedre og bedre forseglinger, og deafgøres ved processerne og de produkter der anvendes. Det ypperste i dag er keramiskcoating.

Coating af bil

Coating-behandling efterlader din bil med et ultraresistent og slidstærkt lag beskyttelse, der er baseret på nanoteknologi.Den keramiske coating minder af udseende meget om voks og en grundig polering, men der er ikke blot synlig forskel i belægningen, men i særdeleshed også på holdbarheden.

Helt lavpraktisk skaber coatingen en kemiskforbindelse til bilens originale lak og udfylder alle de mikroskopiske huller, der nu engang er i lakken på en bil, der kommer fra fabrikken. I og med at lakken bliver forseglet og udvides i tykkelse ca. 2 mikrometer pr. lag (vi anbefaler altid 4 lag), bidrager coatingen til at gøre bilens overfladehydrofobisk (vandafvisende).

En behandling med coating er uden tvivl til bilejeren, der ikke vil gå på kompromis med sin bils udseende og helbred, men samtidig ikke har tid og lyst til at værne om den med manuelle behandlinger engang om måneden eller mere.

Et optimalt scenarie består i en coating hver 1,5-2år med vedligeholdelsesintervaller á 6 mdr.

Populære services

Nedenfor ses de mest populære kategorier benyttet af vores kunder.