Bliv samarbejdspartner

Ønsker du at være samarbejdspartner hos Totalauto, så registrer dig nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst mulig, så vi kan påbegynde et samarbejde og øge dit værksteds omsætning og kundekreds

Vi søger værksteder Storkøbenhavn og omegn

Som led i vores markedsstrategi, har vi til at starte med valgt at fokusere på Storkøbenhavn. Udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker at blive kontaktet af en værkstedskonsulent.

Vi oplever disse dage mange henvendelser fra værksteder, som ønsker at være en del af vores nye koncept. Vi har travlt med at sikre vores kunder og værksteder de bedste match, så vi svarer retur hurtigst muligt.
Gå til formular

Ingen abonnement, eller faste procenter af udført arbejde. Vores service er fri, og kan vælges til og fra efter behov.

  • Vi ønsker en relation med vores samhandelsværksteder der baserer sig på faglighed, gensidig respekt, anderkendelse og loyalitet.
  • Vi fjerner al arbejdet med tilbudsgivning og tidskrævende kundedialog. Vi sikrer korrekt forventningsafstemning, og en klar arbejdsplan for værkstederne.
  • Tjenesten er gratis for medlemsværestederne. Der er ikke noget abonnement, og værkstederne kan bruge vores platform, når det giver mening for dem. (ingen bindinger)
  • Vi tager som udgangspunkt ingen procenter af arbejdsløn. Sikker tilstrømning af kunder.
  • Markant besparelse på værkstedernes markedsføringsbudget.
  • Vi sørger for, at delene står klar til aftalt tid, igennem klare og pålidelige leverandøraftaler.
  • Assistance ved bestilling af reservedele ved tillægsarbejde.Sikker betaling for udført arbejde.
  • På sigt vil der være bonusaftaler, som sikrer favorable indkøbsmuligheder af forbrugsvarer til værkstederne.
Gå til formular

Loyale værksteder

Vi kan kun opnå loyale værksteder, hvis vi lytter til værkstedernes behov og sikrer dem de bedste arbejdsbetingelser. Derfor går vi langt i forsøget på at sikre de bedste forudsætninger, gennem klare aftaler med bilejerne. Vores tilbud er udført af rutinerede værkfører fra forskellige mærkeværksteder, og vi tager altid afsæt i fabrikantens forskrifter og anbefalinger for veludført arbejde. Tilbudsmaterialet og nødvendig data vil være tilgængeligt, ligesom vi sikrer nødvendig dokumentation til fremtidig brug.
Gå til formular

Udfyld formularen og få øget din omsætning og kundekreds

Registrer værksted

Vi bestræber os på at svare alle henvendelser inden 24 timer
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.