Sådan fungerer vores services

Nedenfor ser du en kort beskrivelse af de nødvendige steps for at oprette din bil, og hurtigt modtage et tilbud på din næste autoreparationen

Video animation af fordelene ved TotalAuto

Denne video beskriver fordelene ved at bruge TotalAuto, bl.a. ved at tilbyde den bedst mulige pris, sikre et højt serviceniveau og hurtig autoreparation af fejl og mangler..

Video animation af hvorledes vores service fungere

Denne videoanimation illustrerer hele processen fra du opretter din profil, til du opnår et tilbud, og endeligt opnår markedets skarpeste pris på din autoreparation.

Opret en profil, registrer dit køretøj og beskriv opgaven

Du skal oprette en profil for at kunne bruge vores service, og dernæst skal du registrere det eller de køretøjer du ønsker at tilknytte profilen. Du kan herefter hurtigt tilgå opgaveoprettelse, og vælge den / de kategorier som forespørgslen vedrør. Herefter beskrives de fejl, som ønskes udbedret. Du får desuden mulighed for at afkrydse hvilke parametre du vægter højest, pris, lejebil, hasteudført arbejde osv.

Har du allerede været til syn eller service, og fået en beskrivelse af de fejl der ønskes udbedret, vil det være en god idé at vedhæfte fejloversigten eller det allerede indhentede tilbud, så vores mekanikere kan sikre at det tilbud du modtager fra os, er så konkret som muligt.

Du modtager et tilbud på opgaven, og efterfølgende udfordrer vi markedet via vores auktion, for at opnå den bedste pris


Når vores dygtige fagfolk har vurderet opgaven udarbejdes et tilbud ud fra de ønsker og krav der er beskrevet i opgaveoprettelse og måske uddybet med en efterfølgende telefonsamtale. Hvis du ønsker at udfordre det fremsendte tilbud kan vi udfordre det via vores helt unikke opgaveauktion. Auktionen fungere således at det fremsendte tilbud på markedsprisen for autoreparationen også bliver max prisen for auktionen. Auktionen starter ved den absolutte minimumspris vores autoværksteder kan løse opgaven / opgaverne for og derefter øges prisen indenfor 30 sekunder indtil det første autoværksted byder på opgaven og derved vinder den. Vi garantere at autoreparationen på den / de specificerede opgaver ikke overstiger den max pris / markedspris vi har sat.

Fordele

 • Som bilejer kan du komme i forbindelse med en fagmand,
  der med afsæt i dine konkrete ønsker, strikker det bedste
  tilbud sammen.
 • Tilbuddet vil tage højde for særlige ønsker såsom, ”billigst
  muligt”, ”hurtigst muligt” og særlige ønsker til delenes
  originalitet.
 • Vi udarbejder et tilbud med afsæt i normprisen for det
  område du befinder i.
 • Herefter tilbyder vi at afprøve om vi kan opnå en
  endnu bedre pris på opgaven, igennem vores unikke
  opgave auktion.

Sådan fungerer vores services

Nedenfor ser du en kort beskrivelse af de nødvendige steps for at oprette din bil, og hurtigt modtage det ønskede tilbud på en autoreparation

Trin 1 – Registrer dig og din bil

Når du har registreret din bil, kan du  gå direkte til step 2 og oprette en specifik opgave du ønsker tilbud på. Du kan altid gå tilbage og se historik på tidligere reparationer, og den vej igennem dokumentere løbende vedligeholdelse af din bil.

Trin 2 – Opret forespørgsel på specifikke reparationer

Beskriv for os, hvilken defekt du ønsker udbedret, eller vedhæft en synsrapport eller servicemeddelelse fra dit serviceværksted, og vi vil beregne et konkret tilbud til dig, baseret på lokale priser. Du kan bruge vores tilbud til at trykprøve markedet

Trin 3 – Via vores auktion opnår vi den bedste pris på opgaven

Overlad det til os at skaffe dig den bedste pris på det tilbud vi allerede har givet dig, ved at sætte opgaven i udbud blandt vores samarbejdsværkstder. Værksteder med ledig tid i kalenderen, vil byde på opgaven, hvis de er villige til at udføre den til lavere takst end normalt